OCTOPUS weetjes in de maand december 2020.

Beste leden van badminton, gymnastiek en volleybal van OCTOPUS Bruchem.

Het wordt zo langzamerhand een verhaal zonder einde. We zitten nog volop in de corona ellende en de besmettingscijfers lopen niet drastisch terug. Maar we blijven vertrouwen dat we toch een keer het virus onder de knie krijgen. Hoofdzaak is dat we ons zoveel mogelijk aan de regels houden, hoewel dat soms erg moeilijk is. Het bestuur van Octopus wenst iedereen die corona heeft of gehad heeft veel beterschap toe. Tot nu toe blijven de badminton en de volleybal bij onze club gesloten. Het bestuur heeft geregeld contact met John en de volleybalclub. De enige groep die (nog) door mag gaan is de gymnastiek club.

PIETENMIDDAG EN SURPRISES.

Na deze toch wat vervelende berichten, nu wat leukers. Vrijdagmiddag was er op de gymclub een Pietenmiddag en surprises.  Rond vijf uur klopten twee zwarte Pieten op de deur van de sportzaal. Ze zagen er geweldig uit. Laten we maar zeggen “ouderwets.”  Ze kwamen binnen en gelijk viel op dat ze speciale springschoenen aan hadden. De Pieten gingen binnen corona beperkingen gezellig sporten met de jongste groep. Foto’s hiervan staan op de site bij facebook. Na een gezellig uurtje met de Pieten moesten deze weer verder naar een andere club. Ze werden uitbundig uitgezwaaid. We moeten nog wel even melden dat de zaal geweldig was ingericht door de beide leidsters. Dank voor de inzet.

Na groep 1 was groep 2 aan de beurt, die voor elkaar surprises hadden gemaakt. Ook dit was een leuk uurtje met denken wij leuke cadeautjes in surprise verpakking.

Een geslaagde middag! Dank aan leidsters, behulpzame dames van het bestuur en natuurlijk de zwarte Pieten! Tot volgend jaar zullen we maar zeggen. In goede gezondheid.

AANSCHAF EXTRA TRAMPOLINE.

Door de gymclub is vorig jaar een sponsorloop gehouden. En de opbrengst was heel goed, maar nog niet genoeg voor de aanschaf van een nieuwe trampoline. Want die leveranciers weten van prijzen. Maar mede met behulp van de leidsters zijn we eruit gekomen. We hadden nog wat geld ontvangen van de RABO-bank met hun club actie (ook voor de gym een gedeelte) en we hadden nog een paar centjes over van het corona wel en wee. Dus hebben we een trampoline besteld. Deze wordt tussen nu en vier weken afgeleverd.  Deze blijft eigendom van Octopus en we zullen dat ook goed op de trampoline aangeven.

Dat waren weer de weetjes van de club. Als er veranderingen komen, horen jullie dat zo snel mogelijk.       Tot slot wenst het bestuur jullie goede Kerstdagen toe en een rustige jaarwisseling.

Bestuur Octopus.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *