OCTOPUS EN CORONA.

Beste sportleden van Octopus Bruchem,

De wereld is in één keer veranderd tot iets wat we maar moeilijk kunnen snappen. Een virus kwam onze grenzen over. Eerst was het ver weg, maar het is nu voor iedereen tastbaar. Begin maart stopten al onze sportlessen en we hebben geen idee wanneer alles weer een beetje normaal wordt. Maar dat kan best eens lang duren. We zijn wel weer een keer met de neus op de feiten gedrukt. Dat niet alles zo maar gewoon is. De mens doet wel veel wikken, maar er is er Eén die beschikt.

Het valt ons wel op dat in grote delen van Nederland het nabuurschap steeds een grotere rol krijgt. Mensen gaan weer naar elkaar omkijken en elkaar in de gaten houden. Dat is zeker in deze warrige tijden een positief geluid. Laten we vooral trots zijn op de mensen die in moeilijke tijden voor ons zorgen. Alle mensen uit de zorg, de virologen, de transportverzorgers, winkelpersoneel en iedereen die zich verdienstelijk maakt.

Tot er wat kentering in de situatie komt, zult u weinig van de club horen. Wij moeten ook mee in de stroom.

De paaseitjes zijn uitgedeeld en we gaan er vanuit dat de centjes worden overgemaakt.

Wij als bestuur wensen jullie allemaal een zeer goede gezondheid toe. Let erop dat u zich houdt aan de richtlijnen, want daar hebben we toch allemaal baat bij. Sterkte!

Bestuur Octopus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *