NIEUWE SEIZOEN 2020 – 2021. HOE GAAN WE VERDER?

Beste leden van Octopus,

Het is al weer even geleden dat jullie wat van het bestuur hebben gehoord. En veel heeft het bestuur ook niet aan jullie te vertellen. Maar voor het contact onderling is het wel fijn dat we soms iets van elkaar horen. Zoals het nu staat gaat alles nog gewoon door zoals door ons is voorgesteld. Dus voor de gym afscheid juf Miranda op 4 september (bedenken we nog iets leuks?) en 1e les op 11 september 2020.  We starten een  uur later in verband met de inzet nieuwe gymjuffen (dus 16.45 t/m 18.45). Voor de badminton en volleybal praten we nog even, maar dat zal ook begin september zijn.

Dat is wat er tot nu toe is afgesproken. Er zijn diverse regels waaraan we ons moeten houden, maar of die soepeler worden of niet hangt af van de landelijke maatregelen. Qua besmetting gaan we niet de goede kant op en kunnen sommige dingen zo weer veranderen. Maar we houden jullie op de hoogte.

Hebben jullie vragen van welke aard ook. Meld je bij het bestuur. En we proberen deze vragen te beantwoorden. Verder wensen we jullie nog een fijne vakantie toe en vooral veel gezondheid en hoe moeilijk soms ook: hou je aan de regels!

 

Bestuur Octopus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *