MEISJES EN JONGENS VAN DE GYMNASTIEK: LET OP!!

Beste meisjes en jongens van de gymnastiek Octopus,

De juffen Cindy en Veerle hebben weer iets leuks bedacht. Als het kan willen ze buiten gaan sporten. Dat zou dan moeten gebeuren in de tuin op het grasveld van Veerle. Zijn woont in de St. Anthonisstraat 3  (zijstraat Steenweg tegenover Peperstraat). De ouders/verzorgers hebben allemaal een mail gehad met de spelregels. In deze mail staat ook een groeps whatsapp per groep 1 en 2.  Ouders moeten wel in die app, zodat ze kunnen horen of de gym doorgaat of dat het weer bijvoorbeeld te slecht is of wat anders.

Gezien de gevaarlijke oversteek op de Steenweg zou het bestuur graag zien dat ouders de kinderen zelf halen en brengen. Op de spel locatie telt de ongevallen verzekering, maar op heen en terug niet. Dat risico is voor de ouders/verzorgers. De club heeft daarin geen verantwoordelijkheid.

Geef je op dan kunnen we in ieder geval weer wat met elkaar gymmen. Want het gaat natuurlijk ook over het aantal deelnemers. En misschien kunnen we straks weer gewoon in de zaal. We hopen dat alles binnenkort weer een beetje normaal wordt.

Dus gymmers geef je op en een een groot applaus voor de gymjuffen dat ze iets proberen iets te organiseren.

Bestuur Octopus

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *