MEDEDELINGEN VOOR OCTOPUSLEDEN IN HET KADER VAN HET CORONA VIRUS.

Beste leden van Octopus,

Hoewel wij als bestuur van Octopus ook moet luisteren naar wat de regering ons voorschrijft is het misschien wel leuk om iets uit de eigen gelederen te horen. De gymnasten mogen niet in de zaal sporten en buiten sporten met alle restricties die daar bij horen is geen optie, zoals buiten omkleden en geen ouders/verzorgers erbij om te assisteren. En dan ook nog: waar doe je dat?

Gelukkig kunnen een aantal kinderen weer naar school en geven de RIVM mensen een aflopende lijn in corona gevallen en de ziekenhuizen.

De rest van de sporters zijn volwassen en mogen voorlopig nog niet naar binnen. Geen 1.50 mtr regeling mogelijk.

Dan hoorden we van de week uit het nieuws dat er nog wel een aantal sportzalen zijn waar legionella is geconstateerd. Na corona willen we dat zeker niet, dus moet men ook nog onderzoek naar verrichten.

Verder worden er vragen gesteld over het contributie gebeuren. Krijgen leden wat terug of niet. Wij hebben nog geen idee. Sportfondsenbad wilde dat we alle huur gewoon betaalden. Maar daar komt nog een gesprek over met deze organisatie en de gemeente. Wat er uit dat overleg komt weet nog niemand.

Ook de bestuursvergadering zijn (gezien de regels) een wat onmogelijk geheel en we beperken onze informatie per telefoon of mail. Het is niet optimaal, maar we zitten nu eenmaal in dit bootje en we weten nog niet waar het aanlegt.

Als u informatie wil, luister dan naar de nieuwsberichten. Daar halen wij als bestuur ook onze informatie vandaan.

Tot slot wensen we jullie geduld toe in deze rare situatie. Hou je aan de richtlijnen en vooral: hou het gezond voor zover u daar zelf iets aan kunt doen!!! En als er vragen zijn: stel ze gerust per mail op deze website.

Groeten bestuur Octopus Bruchem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *