CORONA MAATREGELEN PER 6 NOVEMBER 2021 DOOR SPORTFONDSEN.

Met ingang van zaterdag, 6 november 2021, zijn wij verplicht alle bezoekers van 18 jaar en ouder te controleren. Enkel met een geldige QR-code bent u welkom in binnensportlocaties in Nederland en dus ook in ons zwembad en/of sporthal.
Kunt u geen geldige QR-code overleggen kunt u ons zwembad/sporthal helaas niet bezoeken. 12 november kijkt het kabinet opnieuw naar de cijfers en ontwikkelingen en volgen er mogelijk versoepelingen of aanscherpingen.

Wat is de coronapas? De coronapas geldt als een bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief zijn getest of hersteld zijn van Covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze accommodaties.

Indien onze accommodaties worden gehuurd door bijvoorbeeld een vereniging, dan is de huurder verplicht om het coronatoegangsbewijs te checken bij hun bezoekers.

Er zijn 2 belangrijke aanvullingen gekomen op onze eerdere berichtgeving, namelijk:
– Publiek is toegestaan, ook bij wedstrijden, leszwemmen en diplomazwemmen. Hierbij geldt wel een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 18 jaar. Bij topsportcompetities is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 13 jaar.
– Het tonen van een coronatoegangsbewijs geldt niet voor amateursport in de buitenlucht, waaronder zwemmen in buitenbaden.

De basisregels blijven gelden:
•       Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al geprikt bent.
•       Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
•       Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
•       Geef andere mensen geen hand.
•       Was vaak en goed je handen.
•       Hoest en nies in je elleboog.
•       Zorg voor frisse lucht.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

NV. Sportfondsen Zaltbommel
Oude Bosscheweg 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *