CORONA MAATREGELEN 2E GOLF OKT 2020

Beste leden van volleybal, badminton en gymnastiek,

 

We zijn weer redelijk terug bij af.  Er zijn te weinig mensen die zich schijnbaar volgens de regels gedragen. Of het virus gaat gewoon zijn eigen gang. Laten we dat laatste echter niet hopen.

Maar de meeste hebben denk ik de persconferentie gezien of in ieder geval gehoord of gelezen wat er is gezegd. En dat betekent voor volleybal dat het voorlopig even over is met de sport. Er mag vanavond (14/10) nog tot 22.00 uur gesport worden, maar dat moeten ze zelf maar even op de app beslissen.

Voor badminton is het ook voorlopig einde verhaal. We lezen in de krant dat dubbelspel tennis ook verboden is en bij ons zijn er meer dan 4 man in de ruimte. Dus dat spreekt voor zich. Dit is net als bij volleybal triest voor de sporters.

Tot nu blijven alleen de jonge sportertjes van de gym nog buiten schot. Dus die hebben vrijdag gewoon les. Laten we ons als ouders/verzorgers wel goed aan de regels houden, want aan boetes moeten we nu zeker niet denken. Volgende week is het herfstvakantie en daarna zien we of alles nog zo blijft.

We vinden het als bestuur ook erg jammer, maar je valt ook onder alle regels. Maar laten we er op vertrouwen dat we de regels zo goed mogelijk naleven en dat we het vooral voor ons en onze bekenden gezond houden.

 

Zo gauw er iets verandert hoor je van ons.

 

Bestuur Octopus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *