BESTE SPORTERS VAN OCTOPUS BRUCHEM.

Het seizoen loopt weer op haar/zijn eind. En het was voor ons bestuur en zeker voor onze leden weer een jaar van  beperkingen en onzekerheden. Laten we alstublieft hopen dat we volgend seizoen weer op een fijne manier kunnen sporten. Hoewel ook dat voor sommige takken van sport ook anderszins een probleem kan opleveren. Want een redelijk ledental kan bijdragen aan het blijven bestaan van de sport, maar wij horen soms wat bedenkelijke geluiden. Dit komt vooral uit de badmintonhoek. Er gaan een paar mensen vertrekken, sommige hebben ander werk en weten niet of ze dinsdag kunnen spelen. Verder zijn er leden die wat problemen hebben met de beweeglijkheid. We gaan als bestuur eens kijken hoe de vlag erbij staat en we roepen iedereen binnen en buiten de club op om bij ons te komen badmintonnen. Heeft u interesse meldt u dan alvast aan, zodat we dit kunnen meenemen in onze bestuursvergadering. Zoals het er nu uitziet is het behouden van de trainer (met een dergelijk ledental) geen optie. Dus we vragen dan ook van de leden om voor opening en sluiting van de sportzaal goede afspraken te maken. De laatste kans om dit seizoen te trainen en te spelen is 19 juli 2021. Als er volgens de groep app genoeg deelnemers zijn.

Tot zover badmintonnen. Volleybal zal denken wij blijven bestaan op de manier waarop het nu gaat en ze zelf de trainingen en het sleutelbeheer verzorgen. Het ledental is daar op dit moment geen probleem.  De laatste speelavond is op 20 juli 2021.

Dan gaan we over tot de gymnastiek. We hebben een mooie groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Daarnaast hebben we twee uitstekende leidsters, die de groep vakkundig ondersteunen. Ze hebben zelfs een keer buiten gesport in verband met corona.  In verband met vakanties is de laatste turndag 16 juli 2021. De vrijdag voor de zomervakantie hebben namelijk al een aantal kinderen afgezegd.  Dus op 16 juli gaan we eerst (met beide groepen tegelijk) wat leuks doen in de sportzaal en daarna gaan we om ongeveer 17.45 uur met ’n allen naar het Caf voor heerlijke friet met mayonaise, ijs en limonade.  Vorig jaar was het ook een leuke middag. Ouders en verzorgers kunnen de sporters weer ophalen om 18.45 uur bij het Caf.

Verder hopen dat zich voor het komend seizoen een aantal nieuwe leden aanmelden voor elke sport die wij beoefenen. Zo kunnen we blijven bestaan en dat is voor een dorp erg belangrijk.  Wij wensen als bestuur jullie een fijne en gezonde vakantie toe en hopen elkaar in het nieuwe seizoen weer te ontmoeten.

Bestuur Octopus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *