BADMINTON EN VOLLEYBAL.

Leden,

Het gaat al een paar jaar niet zo goed met het ledental van badminton. Daar komt bij dat Sportfondsen haar tarieven jaarlijks verhoogd en dat wij maar één veld ter beschikking hebben. We hebben de afgelopen maanden een folderactie gedaan, maar de ledenopbrengst was niet wat we gehoopt hadden.

We hebben als bestuur besloten in ieder geval door te gaan tot de zomervakantie en dan te kijken wat de plussen en minnen zijn. We zullen na de zomervakantie een periode van twee maanden aanhouden tot de herfstvakantie om te zien of het financieel haalbaar blijft. We doen dit voor twee maanden. omdat Sportfondsen vastgelegde data (bij geen gebruik) toch voor 50 % doorbelast. Na die twee maanden neemt het bestuur een definitief besluit.

Voor volleybal is de druk minder, maar ook hier is de opkomst op de speelavond niet wat het vroeger was. Terwijl er op papier genoeg leden zijn. Op die manier is het spelen van een wedstrijdje dan soms moeilijk. Maar volgens informatie zijn er enkele nieuwe leden op komst. En aan de bestaande leden de vraag om de speelavond (als dat kan natuurlijk) te bezoeken. Ook hier telt  de twee maanden-regeling zoals bij badminton. Na de herfstvakantie neemt het bestuur ook hierin een besluit.

Heeft u kennissen, buren, familie en noem maar op die zin hebben aan badminton of volleybal in hun eigen dorp. Laten ze zich melden: als het goed is doet het contactformulier op de website het. Ze kunnen eerst altijd een paar proeflessen volgen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Octopus Bruchem

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *